A-kwaliteit kunstgras

 

Collectie kunstgras 2023:

A-kwaliteit voor een scherpe prijs!!!


1)  kunstgras kristal 40

normale prijs: € 35.95 per m2

onze prijs:

€ 25.95 per m2

De Kristal 40 is een mat met een mooie uitstraling. Die uitstraling komt voort uit het feit dat de kroesvezel net iets meer naar voren komt, dan bij de meeste kunstgrasmatten

Zeer weelderig, hoogpolig ( 40 mm ) en mooi. De grassprietjes staat een beetje door elkaar en wat wild waardoor het er echter uit ziet.

Totaal gewicht: 2227 gram per m2

U koopt altijd 4 meter breed.


2)  kunstgras zirkoon 40

normale prijs: € 39.95 per m2

onze prijs:

€ 29.95 per m2

De Zirkoon 40 is gemaakt in een donkere kleurstelling, hierdoor creëer je een extra luxe uitstraling. De mat is heel erg vol getuft met een W-shape garen. Ondanks het gebruik van een W-shape garen, voelt de mat nog steeds erg zacht aan.

De kleurencombinatie en 40 mm hoogte, geven deze soort een natuurlijke look, maar door zijn stevigheid is hij tegelijkertijd ideaal voor een tuin die actief benut wordt. Dit gras is ook uitermate geschikt voor op een balkon, dakterras of voor op de camping

Totaal gewicht: 3021 gram per m2

U koopt altijd 4 meter breed.


3)  kunstgras robijn 45

normale prijs: € 43.95 per m2

onze prijs:

€ 31.95 per m2

Door de veel verschillende garen is de Robijn 45 een kunstgras mat, die bijna niet van echt is te onderscheiden. De vezel voelt erg zacht aan, wat als prettig gevoel wordt ervaren

 Ook is dit het ideale kunstgras voor kinderen.

Totaal gewicht: 2605 gram per m2

U koopt altijd 4 meter breed.


4)  kunstgras opaal 30

normale prijs: € 37.95 per m2

onze prijs:

€ 32.95 per m2

Naast al onze mooie natuurlijke en over het algemeen zachte types kunstgras, bieden wij ook dit sterke type kunstgras aan voor particulier gebruik. Opaal 30 kenmerkt zicht door sterke C-shape bovengaren, welke ook bij intensief gebruik in de tuin/speelplek bij bijvoorbeeld voetballen of rondom speeltoestellen, goed overeind blijft staan. In tegenstelling tot vergelijkbare producten met deze kenmerken, heeft het hierbij wel een mooie groene natuurlijke uitstraling.

De dichtheid en kleurencombinatie geven dit type een prachtige look. Uitermate geschikt voor intensief gebruik.

Totaal gewicht: 2660 gram per m2

U koopt altijd 4 meter breed.

( niet op groot stuk aanwezig in onze showtuin )


5)  kunstgras saffier 45

normale prijs: € 44.95 per m2

onze prijs:

€ 33.95 per m2

De Saffier 45 doet het altijd erg goed bij zowel jong als oud. Dankzij de combinatie van verschillende shapes, uitgevoerd in diverse kleuren groen en aangevuld met een bruine rootzone ziet deze mat er erg natuurlijk uit.

Dit kunstgras is 45 mm hoog, veerkrachtig en zeer natuurgetrouw van kleur. Door de speciale structuur is deze mat niet van een natuurgazon te onderscheiden.

Totaal gewicht: 2710 gram per m2

U koopt altijd 4 meter breed.


6)  kunstgras diamant 50

normale prijs: € 45.95 per m2

onze prijs:

€ 34.95 per m2

De Diamant 50 is een erg bijzondere mat, in dit product komen de nieuwste, meest innoverende technieken binnen de kunstgraswereld bij elkaar. Er zitten maar liefst 10 verschillende kleuren in, geproduceerd met 4 verschillende shapes. Hierdoor is de mat, ondanks zijn hogere pool, bijzonder sterk en heeft hij toch een bijzonder natuurlijke uitstraling. Geschikt voor middelmatig tot intensief gebruik.

Topkwaliteit. Dankzij zijn natuurlijke uitstraling en 50 mm hoogte, is hij niet te onderscheiden van echt gras. Tegelijkertijd maakt zijn stevigheid hem ook uitermate geschikt voor spelende kinderen, huisdieren of voor onder een  zwembad.

Totaal gewicht: 3137 gram per m2

U koopt altijd 4 meter breed.


7) kunstgras jade 45

Normale prijs: € 41.95 per m2

onze prijs:

€ 33.95 per m2

De Jade 45 is hetzelfde soort kunstgras als de Jade 30, maar dan met een langere poolhoogte.

Het is een bijzonder product. het kunstgas is zo gemaakt dat het alle kanten uitsteekt voor een extra natuurlijke uitstraling, tevens is het hierdoor minder van belang in welke richting de vleug geïnstalleerd wordt.

Of je er nu van de voorkant of van de zijkant op kijkt, hij blijft een mooie uitstraling behouden. 

U koopt 2 of 4 meter breed.

( niet op groot stuk aanwezig in onze showtuin )


8) kunstgras jade 30

normale prijs: € 37.95 per m2

onze prijs:

€ 29.95 per m2

De Jade 30 is een bijzonder product, het kunstgas is zo gemaakt dat het alle kanten uitsteekt voor een extra natuurlijke uitstraling, tevens is het hierdoor minder van belang in welke richting de vleug geïnstalleerd wordt. Of je er nu van de voorkant of van de zijkant op kijkt, hij blijft een mooie uitstraling behouden. 

U koopt 2 of 4 meter breed

( niet op groot stuk aanwezig in onze showtuin )


KUNSTGRAS OP HET DAKTERRAS?

Kunstgrastapijten op een dakterras zijn een opkomende trend. U transformeert uw dak in een groene oase. Het ziet er veel groter uit door de extra hoeveelheid groen en u kunt ook in de winter genieten van het frisse groen van het grastapijt. 

KUNSTGRAS IN DE TUIN?

Heb je ooit nagedacht over kunstgras in de tuin? Er zijn de laatste tijd meer en meer gazons uit kunstgras in privé-tuinen te vinden. De redenen voor de aankoop van kunstmatige gazons zijn verschillend. Bejaarde tuineigenaren willen af van het fysiek veeleisende werk. Klanten met een fulltime baan hebben vaak maar beperkt tijd hiervoor. Zij zoeken in hun vrije tijd naar ontspanning in de tuin of willen hun hobby’s uitoefenen. Jonge gezinnen hebben behoefte aan een duurzaam speeloppervlak voor hun kinderen. Wat hebben deze drie doelgroepen met elkaar gemeen? Ze willen allen geen tijd besteden aan onderhoud omdat hun tijd voor een optimale grasverzorging beperkt is. Want zelfs met kleine grasvelden moeten zij “stay tuned” zijn. Desondanks willen ze wel dat hun gazon het hele jaar door een perfecte uitstraling heeft.

KUNSTGRAS OP HET BALKON?

Kunstgras wordt steeds populairder voor balkons. De meest voorkomende reden voor de aankoop van kunstgras bestemd voor balkons is de behoefte aan een kleine groene oase dicht bij de flat. Stedelijke gebieden hebben vaak weinig openbaar groen en de grijze muren van huizen kunnen niet zomaar veranderd worden. Met kunstgras kunt u op een elegante manier uit de mode geraakte vloeren en versleten tegels verbergen. Aangevuld met potplanten en een kunstgazon wordt uw balkon binnen korte tijd in een gezellige minituin omgetoverd. Een plek om te verblijven na een dag hard werken of als u niet wilt uitgaan.

KUNSTGRAS ALS SPEELGRAS?

Kinderen houden van buiten spelen en dat is ook goed zo. Vooral kleine kinderen hebben een veilige plaats in de huistuin, waar zij onder uw toezicht blijven. Bij het spelen en rondrennen gaat het er vaak erg levendig aan toe. Natuurlijk gazon slijt door overmatig en intensief gebruik. Bruine plekken, ongelijke groei en gazongaten zijn vaak het resultaat. Daarom is slijtvast speelkunstgras een uitstekend alternatief voor natuurlijke gazons.

Kunstmatige grasoppervlakken houden stand bij de belasting door spelende kinderen. De elastische grasmat voorkomt mogelijke verwondingen en beschermt de gewrichten. De kunstmatige grassprietjes zijn zacht, elastisch en aangenaam om aan te raken. Het schone speelkunstgras voorkomt de vervuiling van de kleding. Lelijke grasvlekken op schoenen, jassen en broek komen niet meer voor.

KUNSTGRAS OVER BESTAANDE BESTRATING? 

Regelmatig krijgen wij de vraag of kunstgras ook over bestaande bestrating kan. Natuurlijk kan dat! Wel moet u druk verdeeldoek aanbrengen onder het kunstgras. Anders bestaat de kans dat in het kunstgras de groeven van de bestrating zichtbaar zijn. U dient het wel op diverse plaatse rondom vast te maken. Dit kan met kit of onze dubbelzijdige kunstgrastape.

KUNSTGRAS ONDER EEN ZWEMBAD?

Kinderbadjes en zwembaden mogen niet op harde, steenachtige grond staan. Het risico op letsel door scherpe stenen en randen is aanzienlijk en insnijdingen op de voetzolen bederven met zekerheid het bad plezier. Ons kunstgras is uitstekend geschikt als zachte onderlaag voor kinderbadjes. Zoekt u kunstgras voor onder een  zwembad? Bij ons vindt u een ruime collectie kunstgras wat onder een zwembad kan. Het zachte, maar robuuste materiaal werkt schok- en stoot dempend. Met kunstgras als onderlaag kan er onbezorgd geplonsd worden. 

KAN KUNSTGRAS MET HUISDIEREN?

Bent u op zoek naar een mooi stuk kunstgras geschikt voor honden of katten? De meeste van onze kunstgras soorten zijn uitermate geschikt voor (huis)dieren. Huisdieren mogen gewoon op het kunstgras lopen. Doorgaans vinden huisdieren dit vaak ook een erg fijne ondergrond om op te liggen en op te ravotten. Kunstgras is gemaakt van erg sterke materialen waardoor het uitermate geschikt is voor huisdieren zoals katten, honden, konijnen, hamsters en cavia’s.

WAAROM ADVISEREN WIJ HET INZANDEN VAN KUNSTGRAS?

 • Een van de functies van het zand is het verzwaren het kunstgras. Het extra gewicht betekent dat het gras beter op zijn plaats blijft 
 • Het zand zorgt voor stabiliteit en beschermt de grasmat. Hierdoor komen er geen kreukels of vouwen in het kunstgras bij in gebruik name.
 • Het zand omringt de lange kunstgrassprietjes en zorgt ervoor dat ze mooier rechtop blijven staan.
 • Het gras zal koeler aan voelen in de zon.
 • Ook zal er minder rek en krimp op de grasmat zitten als er voldoende is ingezand.
 • Een bijkomend voordeel van zandinvulling is dat het het gras brandwerend maakt, bijvoorbeeld wanneer de barbecue wordt omgestoten op het gras

  Een speciaal soort zand wordt gebruikt voor kunstgras. U dient dit niet te verwarren met aarde. Het zand is speciaal ontwikkeld voor dit doel.

  • De zandinvulling is schoon en vormt geen voedende bodem voor onkruid
  • De zandvulling neemt geen water op, zodat uw gazon water doorlaatbaar blijft en snel droogt na een regenbui. Het wordt geen modder!
  • Het zand is zwaar. Het kan niet van het gras afgeblazen worden. U kunt ook gewoon gebruik maken van een bladblazer om bladeren van het gazon te verwijderen.
  • Het zand zal niet uit het gras gelopen worden, het wordt bedekt door de kunstgrasvezels.
  • Kinderen kunnen over het gras blijven kruipen zonder last van het zand te hebben, geen vlekken en geen gevaar