kunstgras

 

 

 

 

TUNDRA 45 mm 

€ 29.95 per m2

 kunstgras tundra, als u hem ziet dan waant u zich al in een tropisch land. Heerlijk fris en uiterst comfortabel 

Leverbaar in 4.00 meter breed
 Levertijd 2 werkdagen
 
 
 
 

 

TAIGA 50 mm 

€ 36.95  per m2

taiga is de mercedes onder het kunstgras, met zijn 50 mm garen een hele veerkrachtige en zachte kunstgrasmat. Heeft een frisgroene uitstraling. 

Leverbaar in 4.00 meter breed
 Levertijd 2 werkdagen

 

 

 

 

 

 

 LUX 60 mm

 € 39.95 per m2

Kunstgras lux is een type kunstgras uit het hogere segment.

Met haar gevarieerde kleurenpallet is dit type kunstgras bij benadering 1 van de realistischere type kunstgras.

Leverbaar in 4.00 meter breed

 Levertijd 2 werkdagen

 

 

 

 

 

 

MEADOW 45 

€ 34.95  per m2

De Meadow is een waanzinnig mooi type en is samengesteld met 5 verschillende kleuren en heeft de unieke eigenschap van 3 verschillende poolhoogtes.

Naast de eigenschap van de meest natuurlijke uitstraling en kleur, voelt het type door de hoge vezeldichtheid, ook zeer comfortabel zacht aan.

Leverbaar in 4.00 meter breed

Levertijd 2 werkdagen

 

 

 

 

 

 

LUXURY 45 MM

€ 38.95  per m2

De luxury 45 is samengesteld met liefst 5 groentinten, mooie niet glinsterende  bovengaren, welke goed overeind blijven staan

Leverbaar in 4.00 meter en 2 meter breed

Levertijd 3 werkdagen

 

 

 

 

 

 

PROUD 40 MM

€ 35.95  per m2

DE PROUD 40 HEEFT Een hoge vezeldichtheid, in combinatie met 5 verschillende kleurtinten en 3 verschillende poolhoogtes, zorgt voor een waanzinnig mooie uitstraling en tevens zeer comfortabel gazon.

Leverbaar in 4.00 meter en 2.00 meter breed

Levertijd 3 werkdagen

 

 

 

 

 

 

pride 45 mm

€ 37.95 per m2

de pride 45 heeft Een hoge vezeldichtheid, in combinatie met 5 verschillende kleurtinten en 3 verschillende poolhoogtes, zorgt voor een waanzinnig mooie uitstraling en tevens zeer comfortabel gazon.

Leverbaar in 4.00 meter en 2 meter  breed

Levertijd 3 werkdagen

 

 

 

 

 

 

 

 

KUNSTGRAS OP HET DAKTERRAS?

Kunstgrastapijten op een dakterras zijn een opkomende trend. U transformeert uw dak in een groene oase. Het ziet er veel groter uit door de extra hoeveelheid groen en u kunt ook in de winter genieten van het frisse groen van het grastapijt. 

KUNSTGRAS IN DE TUIN?

Heb je ooit nagedacht over kunstgras in de tuin? Er zijn de laatste tijd meer en meer gazons uit kunstgras in privé-tuinen te vinden. De redenen voor de aankoop van kunstmatige gazons zijn verschillend. Bejaarde tuineigenaren willen af van het fysiek veeleisende werk. Klanten met een fulltime baan hebben vaak maar beperkt tijd hiervoor. Zij zoeken in hun vrije tijd naar ontspanning in de tuin of willen hun hobby’s uitoefenen. Jonge gezinnen hebben behoefte aan een duurzaam speeloppervlak voor hun kinderen. Wat hebben deze drie doelgroepen met elkaar gemeen? Ze willen allen geen tijd besteden aan onderhoud omdat hun tijd voor een optimale grasverzorging beperkt is. Want zelfs met kleine grasvelden moeten zij “stay tuned” zijn. Desondanks willen ze wel dat hun gazon het hele jaar door een perfecte uitstraling heeft.

KUNSTGRAS OP HET BALKON?

Kunstgras wordt steeds populairder voor balkons. De meest voorkomende reden voor de aankoop van kunstgras bestemd voor balkons is de behoefte aan een kleine groene oase dicht bij de flat. Stedelijke gebieden hebben vaak weinig openbaar groen en de grijze muren van huizen kunnen niet zomaar veranderd worden. Met kunstgras kunt u op een elegante manier uit de mode geraakte vloeren en versleten tegels verbergen. Aangevuld met potplanten en een kunstgazon wordt uw balkon binnen korte tijd in een gezellige minituin omgetoverd. Een plek om te verblijven na een dag hard werken of als u niet wilt uitgaan.

KUNSTGRAS ALS SPEELGRAS?

Kinderen houden van buiten spelen en dat is ook goed zo. Vooral kleine kinderen hebben een veilige plaats in de huistuin, waar zij onder uw toezicht blijven. Bij het spelen en rondrennen gaat het er vaak erg levendig aan toe. Natuurlijk gazon slijt door overmatig en intensief gebruik. Bruine plekken, ongelijke groei en gazongaten zijn vaak het resultaat. Daarom is slijtvast speelkunstgras een uitstekend alternatief voor natuurlijke gazons.

Kunstmatige grasoppervlakken houden stand bij de belasting door spelende kinderen. De elastische grasmat voorkomt mogelijke verwondingen en beschermt de gewrichten. De kunstmatige grassprietjes zijn zacht, elastisch en aangenaam om aan te raken.Het schone speelkunstgras voorkomt de vervuiling van de kleding. Lelijke grasvlekken op schoenen, jassen en broek komen niet meer voor.

KUNSTGRAS OVER BESTAANDE BESTRATING? 

Regelmatig krijgen wij de vraag of kunstgras ook over bestaande bestrating kan. Natuurlijk kan dat! Wel moet u drukverdeeldoek aanbrengen onder het kunstgras. Anders bestaat de kans dat in het kunstgras de groeven van de bestrating zichtbaar zijn. U dient het wel op diverse plaatse rondom vast te maken. Dit kan met kit of onze dubbelzijdige kunstgrastape.