kunstgras

 

GREENLAND 36 MM  

€ 34.95 PER M2

 

Het type Greenland is een van de meest geliefde versies, en tevens een zachte kwaliteit uit onze collectie.

Greenland  kenmerkt zich door de zachtste garen, een vezelhoogte van 36 mm en door de vele garen voelt het aan als een ‘gazon’ met veel conform. Deze mat is samengesteld op basis van 4 verschillende kleuren, wat resulteert in een prachtig resultaat. Bestempelt als een van de zachtste types uit ons assortiment en hierdoor uitermate geschikt voor kinderen.

LEVERBAAR IN 4.00 METER  EN 2.00 METER  BREED

 

 

 

 

 

HEAVY 30 MM 

€ 32.95 PER M2

 

Naast al onze mooie natuurlijke en over het algemeen zachte types kunstgras, bieden wij ook dit sterke type kunstgras aan voor particulier gebruik.

Heavy  kenmerkt zicht door sterke C-shape bovengaren, welke ook bij intensief gebruik in de tuin/speelplek bij bijvoorbeeld voetballen of rondom speeltoestellen, goed overeind blijft staan.

In tegestelling tot vergelijkbare producten met deze kenmerken, heeft het hierbij wel een mooie groene natuurlijke uitstraling.

LEVERBAAR IN 4.00 METER  EN 2.00 METER  BREED

 

 

 

 

 

 

TUNDRA 45 mm 

€ 31.95 per m2

 kunstgras tundra, als u hem ziet dan waant u zich al in een tropisch land. Heerlijk fris en uiterst comfortabel 

Leverbaar in 4.00 meter breed
 
 
 
 
 

 

TAIGA 50 mm 

€ 34.95  per m2

taiga is de mercedes onder het kunstgras, met zijn 50 mm garen een hele veerkrachtige en zachte kunstgrasmat. Heeft een frisgroene uitstraling. 

Leverbaar in 4.00 meter breed
 

 

 

 

 

 

 

LUXURY 45 MM

€ 37.95  per m2

Luxury  is een van de populairste types kunstgras in de Benelux en inmiddels al in veel tuinen geïnstalleerd. Een topper uit het hoogste assortiment die je niet mag missen!

Bij dit luxe kunstgras is er gekozen voor diverse type matte garens, waardoor het bijna niet van echt is te onderscheiden. Door het toevoegen van W-Shape vezels, heeft het ook de fijne eigenschap dat het een goede veerkracht heeft. Met een hoogte van liefst 45 mm en een volle samenstelling, voelt het tevens zacht aan.

Kunstgras luxury  is door jou bijna niet van echt te onderscheiden en hierdoor een geweldige aanwinst voor jouw tuin.

Leverbaar in 4.00 meter en 2 meter breed

 

 

 

 

 

 

 

pride 45 mm

€ 36.95 per m2

Kunstgras, wat in tegenstelling tot de prijs, behoort tot de absolute bovenkant van de markt als we het hebben over kunstgras met de meest natuurlijke uitstraling en zachtheid; het type Pride.

Dit waanzinnig mooie type kunstgras is een samengesteld met 5 verschillende kleuren en heeft de unieke eigenschap van 3 verschillende poolhoogtes. Naaste de eigenschap meest natuurlijke uitstraling en kleur, voelt het type door de hoge vezeldichtheid, ook zeer comfortabel zacht aan.

Kunstgras pride  is er om jou te verbazen en de meest natuurlijke luxe uitstraling in jouw tuin te creëren.

Leverbaar in 4.00 meter en 2.00 meter  breed

 

 

 

 

 

 

PROUD 40 MM

€ 35.95 per m2

de Proud is onze nieuwste topper uit het assortiment! Kunstgras Proud is een mooi natuurlijk kunstgras met een poolhoogte van 40 mm.  Een hoge vezeldichtheid, in combinatie met 5 verschillende kleurtinten en 3 verschillende poolhoogtes, zorgt voor een waanzinnig mooie uitstraling en tevens zeer comfortabel gazon.

Leverbaar in 2.00 meter en 4.00 meter breed

 

 

 

 

 

KUNSTGRAS OP HET DAKTERRAS?

Kunstgrastapijten op een dakterras zijn een opkomende trend. U transformeert uw dak in een groene oase. Het ziet er veel groter uit door de extra hoeveelheid groen en u kunt ook in de winter genieten van het frisse groen van het grastapijt. 

KUNSTGRAS IN DE TUIN?

Heb je ooit nagedacht over kunstgras in de tuin? Er zijn de laatste tijd meer en meer gazons uit kunstgras in privé-tuinen te vinden. De redenen voor de aankoop van kunstmatige gazons zijn verschillend. Bejaarde tuineigenaren willen af van het fysiek veeleisende werk. Klanten met een fulltime baan hebben vaak maar beperkt tijd hiervoor. Zij zoeken in hun vrije tijd naar ontspanning in de tuin of willen hun hobby’s uitoefenen. Jonge gezinnen hebben behoefte aan een duurzaam speeloppervlak voor hun kinderen. Wat hebben deze drie doelgroepen met elkaar gemeen? Ze willen allen geen tijd besteden aan onderhoud omdat hun tijd voor een optimale grasverzorging beperkt is. Want zelfs met kleine grasvelden moeten zij “stay tuned” zijn. Desondanks willen ze wel dat hun gazon het hele jaar door een perfecte uitstraling heeft.

KUNSTGRAS OP HET BALKON?

Kunstgras wordt steeds populairder voor balkons. De meest voorkomende reden voor de aankoop van kunstgras bestemd voor balkons is de behoefte aan een kleine groene oase dicht bij de flat. Stedelijke gebieden hebben vaak weinig openbaar groen en de grijze muren van huizen kunnen niet zomaar veranderd worden. Met kunstgras kunt u op een elegante manier uit de mode geraakte vloeren en versleten tegels verbergen. Aangevuld met potplanten en een kunstgazon wordt uw balkon binnen korte tijd in een gezellige minituin omgetoverd. Een plek om te verblijven na een dag hard werken of als u niet wilt uitgaan.

KUNSTGRAS ALS SPEELGRAS?

Kinderen houden van buiten spelen en dat is ook goed zo. Vooral kleine kinderen hebben een veilige plaats in de huistuin, waar zij onder uw toezicht blijven. Bij het spelen en rondrennen gaat het er vaak erg levendig aan toe. Natuurlijk gazon slijt door overmatig en intensief gebruik. Bruine plekken, ongelijke groei en gazongaten zijn vaak het resultaat. Daarom is slijtvast speelkunstgras een uitstekend alternatief voor natuurlijke gazons.

Kunstmatige grasoppervlakken houden stand bij de belasting door spelende kinderen. De elastische grasmat voorkomt mogelijke verwondingen en beschermt de gewrichten. De kunstmatige grassprietjes zijn zacht, elastisch en aangenaam om aan te raken.Het schone speelkunstgras voorkomt de vervuiling van de kleding. Lelijke grasvlekken op schoenen, jassen en broek komen niet meer voor.

KUNSTGRAS OVER BESTAANDE BESTRATING? 

Regelmatig krijgen wij de vraag of kunstgras ook over bestaande bestrating kan. Natuurlijk kan dat! Wel moet u drukverdeeldoek aanbrengen onder het kunstgras. Anders bestaat de kans dat in het kunstgras de groeven van de bestrating zichtbaar zijn. U dient het wel op diverse plaatse rondom vast te maken. Dit kan met kit of onze dubbelzijdige kunstgrastape.

KUNSTGRAS ONDER EEN ZWEMBAD?

Kinderbadjes en zwembaden mogen niet op harde, steenachtige grond staan. Het risico op letsel door scherpe stenen en randen is aanzienlijk en insnijdingen op de voetzolen bederven met zekerheid het bad plezier. Ons kunstgras is uitstekend geschikt als zachte onderlaag voor kinderbadjes. Zoekt u kunstgras onder zwembad? Bij ons vindt u een ruime collectie kunstgras voor zwembad. Het zachte, maar robuuste materiaal werkt schok- en stoot dempend. Met kunstgras als onderlaag kan er onbezorgd geplonsd worden. 

KAN KUNSTGRAS MET HUISDIEREN?

Bent u op zoek naar een mooi stuk kunstgras geschikt voor honden of katten? De meeste van onze kunstgras soorten zijn uitermate geschikt voor (huis)dieren. Huisdieren mogen gewoon op het kunstgras lopen. Doorgaans vinden huisdieren dit vaak ook een erg fijne ondergrond om op te liggen en op te ravotten. Kunstgras is gemaakt van erg sterke materialen waardoor het uitermate geschikt is voor huisdieren zoals katten, honden, konijnen, hamsters en cavia’s.

WAAROM ADVISEREN WIJ HET INZANDEN VAN KUNSTGRAS?

 • Een van de functies van het zand is het verzwaren het kunstgras. Het extra gewicht betekent dat het gras beter op zijn plaats blijft 
 • Het zand zorgt voor stabiliteit en beschermt de grasmat. Hierdoor komen er geen kreukels of vouwen in het kunstgras bij in gebruikname.
 • Het zand omringt de lange kunstgrassprietjes en zorgt ervoor dat ze mooier rechtop blijven staan.
 • Een bijkomend voordeel van zandinvulling is dat het het gras brandwerend maakt, bijvoorbeeld wanneer de barbecue wordt omgestoten op het gras.

  Een speciaal soort zand wordt gebruikt voor kunstgras. U dient dit niet te verwarren met aarde. Het zand is speciaal ontwikkeld voor dit doel.

  • De zandinvulling is schoon en vormt geen voedende bodem voor onkruid
  • De zandvulling neemt geen water op, zodat uw gazon waterdoorlaatbaar blijft en snel droogt na een regenbui. Het wordt geen modder!
  • Het zand is zwaar. Het kan niet van het gras afgeblazen worden. U kunt ook gewoon gebruik maken van een bladblazer om bladeren van het gazon te verwijderen.
  • Het zand zal niet uit het gras gelopen worden, het wordt bedekt door de kunstgrasvezels.
  • Kinderen kunnen over het gras blijven kruipen zonder last van het zand te hebben, geen vlekken en geen gevaar