A-kwaliteit kunstgras

 

Collectie kunstgras 2024

A-kwaliteit voor een scherpe prijs!!!

NATURAL SUPREME

non-directioneel kunstgras

ONZE PRIJS PER M2

€ 27.95

De Natural Supreme 40 is gemaakt van erg zacht garen. Ondanks dat het zo zacht is blijft het kunstgras mooi overeind staan, waardoor het zijn natuurgetrouwe uiterlijk behoudt. Door het super zacht garen is het uitermate geschikt voor baby's en kleine kinderen om op te kruipen en spelen. Ook is de Natural Supreme non-direction, dus van alle zijde mooi om te zien.


IMPRESSIVE

non-directioneel kunstgras

onze prijs per m2:

€ 31.95

De Impressive 40mm heeft een zeer verfrissende uitstraling. Met een palet van veel verschillende garens wordt een levendige look gecreëerd. Wat de Impressive onderscheidt, is het ‘non-directional’ garen van 40mm waarmee deze mat is getuft. Deze innovatieve techniek zorgt ervoor dat de garens alle richtingen uitsteken, waardoor elke kant van de mat er even prachtig uitziet. Het maakt niet uit hoe je de mat plaatst, je hebt altijd een perfecte presentatie.


Montana

non-directioneel kunstgras

onze prijs per m2

40 mm: € 26.95

50 mm: € 29.95

De Montana is verkrijgbaar in de hoogte 40mm en 50mm. Kunstgras Montana is ontworpen voor in de tuin en is daarmee dus een uitstekende keuze. Montana is heel geschikt in tuinen met kinderen en/of een zwembad en als siergazon, maar kan daarnaast ook op het balkon, mee naar beurzen, op de camping of op het (dak)terras. Ook is de Montana non-direction, dus van alle zijde mooi om te zien.


JULIET

non-directioneel kunstgras

onze prijs per m2:

€ 24,95

De Juliet 35mm is ideaal om je tuin, terras of balkon een moderne touch te geven.

Dankzij zijn hoog aantal grassprieten zorgt hij voor een zacht gevoel. Het kunstgras komt voor zoals het 1 week geleden gemaaid is.

De kleuren van dit kunstgras zijn een mengeling van lichtgroen, donkergroen en beige tinten. Deze kleuren zorgen samen voor een natuurlijk uitzicht. Ook is de Juliet non-direction, dus van alle zijde mooi om te zien.


VALLEY 

non-directioneel kunstgras

onze prijs per m2

45 mm: € 29.95

55 mm: € 31.95

Valley is verkrijgbaar in de hoogte 45mm en 55mm. De Valley is een mooie mat met een unieke groene kleur welke de mat een uitermate natuurlijke look. Doordat er gebruik wordt gemaakt van verschillende vezel shapes is deze mat erg sterk en toch lekker zacht. Ook is de Vally non-direction, dus van alle zijde mooi om te zien.


LIMA

onze prijs per m2:

€ 26.95

De Lima 45mm is een kunstgras van een uitstekend hoge kwaliteit. Het kunstgras is uitermate geschikt als speelgras voor de kinderen in uw tuin. Het kunstgras is opgebouwd uit mosdraden met verschillende kleuren garen. Donker groen overheerst. Dit zorgt ervoor dat het kunstgras een levensechte uitstraling heeft en zacht aan voelt onder de voeten door de 45 mm poolhoogte. Het samenspel van de zachte textuur en de overvloed aan draden maakt de Lima buitengewoon aangenaam in gebruik.


evergreen

non-directioneel kunstgras

onze prijs per m2

40 mm: € 28.95

50 mm: € 32.95

De Evergreen is verkrijgbaar in de hoogte 40mm en 50mm. De Evergreen heeft een prachtige kleur groen. Deze mat is kwalitatief zeer hoogwaardig en dat straalt ie ook uit. De mat is door zijn zachtheid erg geschikt voor kinderen om op te spelen. Ook is de Evergreen non-direction, dus van alle zijde mooi om te zien.


EVEREST

onze prijs per m2:

€ 33.95

De Everest is een perfect voorbeeld van een “high-end” kunstgras product, met zijn donkere kleurstelling, lange poolhoogte en zachte feel. Opvallend is dat ondanks de lange poolhoogte, deze kunstgrasmat toch geschikt is voor regelmatig gebruik.

Dit komt door het slimme gebruik van W-shape garen, dat zorgt voor een veerkrachtig en terugverend effect.

Het kunstgras staat in verschillende richting waardoor het net echt lijkt.

Met dit kunstgras kun je zonder probleem met blote voeten door je tuin lopen en je kinderen laten spelen op een heerlijk zachte ondergrond.

 


HAVANA

Onze prijs per m2

€ 21.95

Havana 30  Met een pool hoogte van 30 mm en een grasdichtheid van 15.750 steken per m2 geeft de Havana 30 een prachtige donkergroene uitstraling. Dit kunstgras is voorzien van een dubbele rug, wat voor extra stevigheid zorgt. Daarnaast zorgt het voor meer duurzaamheid.

Kunstgras Havana beschikt over een combinatie van type vezels Flat en Waffle. Hierdoor voelt de Havanna zacht aan en ziet die er erg mooi uit. De Waffle shape zorgt ervoor dat het kunstgras ook bij wat intensiever gebruik niet meteen plat gaat liggen.


TUNDRA

ONZE PRIJS PER M2

€ 32.95

De Tundra 45 heeft een grote diversiteit aan garens, waardoor deze mat nagenoeg een imitatie is van een echt, verwilderd gazon. De mat voelt erg zacht aan, wat vaak als prettig wordt ervaren. De Tundra 45 is geschikt voor middelmatig gebruik. Zelfs met spelende kinderen en huisdieren, rondom het zwembad of toch vooral voor het oog: deze soort voldoet aan alle eisen en is alleen minder geschikt voor intensief sporten.

 


Spiny

onze prijs per m2

€ 16.95

Spiny 38mm prijsknaller!!! De Punder Kunstgras is er ook voor de kleinere portemonnee. De Spiny 38 is onze prijsknaller. De combinatie van de krulvezels geven dit type een prachtige, natuurlijke uitstraling. Ondanks dat deze mat goedkoper is, zal de Spiny 38 u zeker niet tegenvallen met zijn natuurlijke uitstraling.


Wat is er anders aan non-direction Kunstgras?

Het verschil tussen gewoon kunstgras en non-direction kunstgras zit hem in de vezel. Bij non-direction kunstgras wordt de vezel getwist, dat houdt in dat er een draai aan gegeven wordt waardoor deze gedraaid omhoog komt te staan. Het effect hiervan is dat de pool niet maar in één richting staat zoals bij normaal kunstgras, maar verschillende kanten uit gaat staan. Dit geeft een realistische en volle look.

De sprieten van multi direction kunstgras hebben verschillende kleuren, structuren en hoogtes. Dit geeft het gras de meest realistische uitstraling die we tot nu toe in de kunstgraswereld hebben gezien. Het heeft een natuurlijk, wild en ongerept uiterlijk. Net zoals natuurlijk gras dus. De sprieten houden elkaar bij dit type kunstgras ook meer omhoog waardoor er minder tot geen instrooizand gebruikt hoeft te worden. Zelfs na intensief gebruik zijn er vrijwel geen gebruikerssporen zichtbaar. Daardoor is non-direction kunstgras een kwalitatief goede keuze en erg duurzaam.

Ook is er bij deze kunstgrassoort vrijwel geen vleug aanwezig. Dit zorgt ervoor dat het grastapijt er vanuit iedere hoek prachtig uitziet.

KUNSTGRAS OP HET DAKTERRAS?

Kunstgrastapijten op een dakterras zijn een opkomende trend. U transformeert uw dak in een groene oase. Het ziet er veel groter uit door de extra hoeveelheid groen en u kunt ook in de winter genieten van het frisse groen van het grastapijt. 

KUNSTGRAS IN DE TUIN?

Heb je ooit nagedacht over kunstgras in de tuin? Er zijn de laatste tijd meer en meer gazons uit kunstgras in privé-tuinen te vinden. De redenen voor de aankoop van kunstmatige gazons zijn verschillend. Bejaarde tuineigenaren willen af van het fysiek veeleisende werk. Klanten met een fulltime baan hebben vaak maar beperkt tijd hiervoor. Zij zoeken in hun vrije tijd naar ontspanning in de tuin of willen hun hobby’s uitoefenen. Jonge gezinnen hebben behoefte aan een duurzaam speeloppervlak voor hun kinderen. Wat hebben deze drie doelgroepen met elkaar gemeen? Ze willen allen geen tijd besteden aan onderhoud omdat hun tijd voor een optimale grasverzorging beperkt is. Want zelfs met kleine grasvelden moeten zij “stay tuned” zijn. Desondanks willen ze wel dat hun gazon het hele jaar door een perfecte uitstraling heeft.

KUNSTGRAS OP HET BALKON?

Kunstgras wordt steeds populairder voor balkons. De meest voorkomende reden voor de aankoop van kunstgras bestemd voor balkons is de behoefte aan een kleine groene oase dicht bij de flat. Stedelijke gebieden hebben vaak weinig openbaar groen en de grijze muren van huizen kunnen niet zomaar veranderd worden. Met kunstgras kunt u op een elegante manier uit de mode geraakte vloeren en versleten tegels verbergen. Aangevuld met potplanten en een kunstgazon wordt uw balkon binnen korte tijd in een gezellige minituin omgetoverd. Een plek om te verblijven na een dag hard werken of als u niet wilt uitgaan.

KUNSTGRAS ALS SPEELGRAS?

Kinderen houden van buiten spelen en dat is ook goed zo. Vooral kleine kinderen hebben een veilige plaats in de huistuin, waar zij onder uw toezicht blijven. Bij het spelen en rondrennen gaat het er vaak erg levendig aan toe. Natuurlijk gazon slijt door overmatig en intensief gebruik. Bruine plekken, ongelijke groei en gazongaten zijn vaak het resultaat. Daarom is slijtvast speelkunstgras een uitstekend alternatief voor natuurlijke gazons.

Kunstmatige grasoppervlakken houden stand bij de belasting door spelende kinderen. De elastische grasmat voorkomt mogelijke verwondingen en beschermt de gewrichten. De kunstmatige grassprietjes zijn zacht, elastisch en aangenaam om aan te raken. Het schone speelkunstgras voorkomt de vervuiling van de kleding. Lelijke grasvlekken op schoenen, jassen en broek komen niet meer voor.

KUNSTGRAS OVER BESTAANDE BESTRATING? 

Regelmatig krijgen wij de vraag of kunstgras ook over bestaande bestrating kan. Natuurlijk kan dat! Wel moet u druk verdeeldoek aanbrengen onder het kunstgras. Anders bestaat de kans dat in het kunstgras de groeven van de bestrating zichtbaar zijn. U dient het wel op diverse plaatse rondom vast te maken. Dit kan met kit of onze dubbelzijdige kunstgrastape.

KUNSTGRAS ONDER EEN ZWEMBAD?

Kinderbadjes en zwembaden mogen niet op harde, steenachtige grond staan. Het risico op letsel door scherpe stenen en randen is aanzienlijk en insnijdingen op de voetzolen bederven met zekerheid het bad plezier. Ons kunstgras is uitstekend geschikt als zachte onderlaag voor kinderbadjes. Zoekt u kunstgras voor onder een  zwembad? Bij ons vindt u een ruime collectie kunstgras wat onder een zwembad kan. Het zachte, maar robuuste materiaal werkt schok- en stoot dempend. Met kunstgras als onderlaag kan er onbezorgd geplonsd worden. 

KAN KUNSTGRAS MET HUISDIEREN?

Bent u op zoek naar een mooi stuk kunstgras geschikt voor honden of katten? De meeste van onze kunstgras soorten zijn uitermate geschikt voor (huis)dieren. Huisdieren mogen gewoon op het kunstgras lopen. Doorgaans vinden huisdieren dit vaak ook een erg fijne ondergrond om op te liggen en op te ravotten. Kunstgras is gemaakt van erg sterke materialen waardoor het uitermate geschikt is voor huisdieren zoals katten, honden, konijnen, hamsters en cavia’s.

WAAROM ADVISEREN WIJ HET INZANDEN VAN KUNSTGRAS?

 • Een van de functies van het zand is het verzwaren het kunstgras. Het extra gewicht betekent dat het gras beter op zijn plaats blijft 
 • Het zand zorgt voor stabiliteit en beschermt de grasmat. Hierdoor komen er geen kreukels of vouwen in het kunstgras bij in gebruik name.
 • Het zand omringt de lange kunstgrassprietjes en zorgt ervoor dat ze mooier rechtop blijven staan.
 • Het gras zal koeler aan voelen in de zon.
 • Ook zal er minder rek en krimp op de grasmat zitten als er voldoende is ingezand.
 • Een bijkomend voordeel van zandinvulling is dat het het gras brandwerend maakt, bijvoorbeeld wanneer de barbecue wordt omgestoten op het gras

  Een speciaal soort zand wordt gebruikt voor kunstgras. U dient dit niet te verwarren met aarde. Het zand is speciaal ontwikkeld voor dit doel.

  • De zandinvulling is schoon en vormt geen voedende bodem voor onkruid
  • De zandvulling neemt geen water op, zodat uw gazon water doorlaatbaar blijft en snel droogt na een regenbui. Het wordt geen modder!
  • Het zand is zwaar. Het kan niet van het gras afgeblazen worden. U kunt ook gewoon gebruik maken van een bladblazer om bladeren van het gazon te verwijderen.
  • Het zand zal niet uit het gras gelopen worden, het wordt bedekt door de kunstgrasvezels.
  • Kinderen kunnen over het gras blijven kruipen zonder last van het zand te hebben, geen vlekken en geen gevaar