gekleurd kunstgras

TRENDY GRASS ORIGINAL 

€ 35.95 per m2

Trendy Grass Original is een luxueus gekleurd kunstgras voor trendy en creatieve toepassingen.

Het is een hoogpolig kunstgras met een mooie uitstraling en zacht aanvoelend.

Trendy Grass Original is te verkrijgen in de volgende kleuren:

 

 

 

Trendy Grass is veel meer dan een buitenkarpet. Het kan in diverse maten of kleur geleverd worden. Daardoor leent het zich uitstekend voor verschillende toepassingen. Het staat hip langs het zwembad of onder de loungeset, speels in een kindvriendelijke tuin en eigenwijs op schuttingen, het dakterras of langs opritten. Het pimpen van een balkon kan in vrolijke kleuren. De mogelijkheden zijn legio en het effect groeit met iedere vorm van creativiteit!

 

INDOOR EN OUTDOOR

Trendy Grass is niet alleen geschikt voor buiten. Ook voor het interieur kan het een ware oppepper zijn. Voor bedrijven biedt het een warme en kleurrijke aankleding van bijvoorbeeld een winkel, restaurant, hal, entree, conferentiezaal of op een beurs. Bovendien heeft het een positief effect op de akoestiek en het gevoel van comfort. Een prettige bijkomstigheid!

 

VOORDELIGE TOEPASSING

Trendy Grass is UV-resistent en waterdoorlatend, waardoor het bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het gekleurde kunstgras is duurzaam in gebruik en bovendien recyclebaar. Omdat het nauwelijks onderhoud vraagt is het niet alleen milieuvriendelijk, maar op de lange termijn tevens een economisch voordelige toepassing.