kunsthagen

COLLECTIE KUNSTHAGEN 2024

hedera  

tijdelijk uitverkocht

€ 10.50 per matje 50x50

96% dicht, 8 jaar kleurgarantie

De populaire Hedera klimop kunsthaag, topkeuze in Nederland en België, is vervaardigd uit premium kunststoffen verrijkt met een exclusieve Nano-UV-blocker© voor langdurige kleurvastheid. 

De Hedera is een kunsthaag met een rijke variatie aan bladvormen, die gezamenlijk een dichte, groene bedekking vormen. Het ontwerp bevat glanzende, donkergroene bladeren die de kenmerkende vorm van Hedera helix of gemeenschappelijke klimop nabootsen, compleet met puntige uitlopers aan de randen. Tussen deze donkere bladeren zijn daarnaast levendige, lichtgroene bladeren geplaatst, die een natuurlijk kleurcontrast bieden en de illusie van nieuwe groei versterken. De bladeren variëren in grootte en zijn zo geplaatst dat ze elkaar overlappen, wat de natuurlijke groeiwijze van een klimophaag imiteert. Dit type kunsthaag biedt een onderhoudsvrij alternatief voor levende planten en is ideaal voor het toevoegen van een groene toets aan zowel binnen- als buitenruimtes.

Met een doorkijk van slechts 4%, biedt onze kunst Hedera haag een volle bedekking. De grote bladeren laten kleine openingen achter, waarbij het zicht sterk beperkt is. Voor een bijna ondoorzichtige haag raden we aan beide zijden van een hekwerk te bekleden, wat de dichtheid naar 98% brengt. De donkergroene schakering en robuuste bladeren zorgen voor een gevarieerd schaduwspel, waardoor de haag zelfs van een afstand natuurlijk oogt. Met een palet van groentinten en een rijke variatie aan bladvormen en -groottes, simuleert deze kunsthaag het levendige karakter van de echte Hedera.

 

 


red robin PUNTBLAD

tijdelijk uitverkocht

€ 11.00 per matje 50x50

98% dicht, 8 jaar kleurgarantie

De Red Robin puntblad kunsthaag, topverkoper in Nederland en België, is geproduceerd uit eersteklas kunststoffen met een exclusieve Nano-UV-blocker©.

Deze kunsthaag is een nauwkeurige compositie van Red Robin bladeren, waarin de variëteit in bladvorm en kleur een natuurlijke uitstraling geeft. De bladeren tonen een rijke groene basiskleur met aderige details, die de textuur en diepte van echt gebladerte nabootsen. Daarnaast vallen tussen het groen enkele bladeren op met een opvallende rood-roze gloed, wat een speels contrast geeft en het gevoel van nieuwe groei of herfstverandering suggereert. De bladvormen zijn veelzijdig: van gladde, spitse punten tot golvende randen, elk met zijn eigen unieke vertoning. Deze combinatie van vormen en kleuren maakt de haag geschikt voor een levendige en onderhoudsvrije toevoeging aan elke ruimte, terwijl de algehele dichtheid privacy waarborgt.

De kunst Red Robin biedt met minder dan 2% doorkijk een stevige afscherming, compacter dan veel andere types. Grote bladeren laten slechts kleine openingen toe, wat directe inkijk bemoeilijkt. Voor een nog vollere haag, bekleedt men het hekwerk aan beide zijden met Red Robin puntblad kunsthagen, resulterend in 98% dichtheid. De donkergroene, robuuste bladeren zorgen voor diversiteit en vormen op afstand een sfeervol schaduwspel. Gekartelde bladeren geven daarnaast een oogstrelende uitstraling. Met variërende groentinten en diverse bladvormen en -groottes belichaamt de Red Robin haag daarom een natuurlijk uiterlijk.

 

 


laurier bont

€ 10.50 per matje 50x50

90& dicht, 8 jaar kleurgarantie

Door de speciale kleurencombinatie en de hoge kwaliteit van deze kunsthaag is de Laurier Prunus een populair product. De Laurier bont kunsthaag is gemaakt van zeer hoogwaardige kunststoffen met een gepatenteerde Nano-UV-blocker©. 

De Laurier bont haag heeft een mooi slank blad met op de uiteinden van de bladeren een elegante gele vlek. Met een dichtheid van 90% is de Laurier bont een kunsthaag met redelijk wat doorkijk. Op een muur komt dit soort erg goed tot zijn recht. Ook op een schutting zal deze nep haag heel mooi uitkomen. In de zon zullen de bladeren van gemiddeld vijf centimeter voor een natuurlijke schaduw zorgen. De bladeren zijn voorzien van een natuurlijke nerf, zijn gemaakt in verschillende formaten en zijn verschillenden tinten groen. Dit alles zorgt voor een heel realistisch aanzicht.

 

 


beuken donker

€ 10.50 per matje 50x50

95% dicht, 8 jaar kleurgarantie

De beuken donker kunsthaag is één van de soorten kunsthagen met een verfijnd detail blad. En is gemaakt van zeer hoogwaardige kunststoffen met een gepatenteerde Nano-UV-blocker©.

Beuken donker kunsthaag matten worden voor zowel binnen- als buiten toepast. Want door zijn veelzijdigheid en groene uitstraling kan de kunst Beuken donker als decoratie maar ook voor zicht afscherming toegepast worden. De bladeren zijn voorzien van een natuurlijke nerf details en zijn  gemaakt van verschillende groen tinten en blad formaten. Het totaal geheel ziet er daarom erg realistisch uit.

 


buxus muisdoorn

€ 12.50 per matje 50x50

95% dicht, 8 jaar kleurgarantie

Muisdoorn kunsthaag is één van de buxus varianten kunsthaag. En is gemaakt van zeer hoogwaardige kunststoffen met een gepatenteerde Nano-UV-blocker©.

Deze kunsthaag biedt volledige privacy met fijnvertakte, dichtbij elkaar geplaatste lichtgroene takken en een doordacht ontworpen dichte achterkant. Takken van 3 tot 5 cm brengen een levendig groen beeld tot leven na een lichte schudbeweging. Kleine bladeren zorgen voor verfijnde schaduwen, creërend een elegant lichtspel. Ideaal voor evenementen en beurzen, verfraait deze haag plafondaccenten en fungeert als opvallend decorstuk. De lichtgroene tinten aan de uiteinden van de bladeren simuleren een levendige, bloeiende buxushaag. Hartvormige buxusbladeren zorgen daarnaast voor een natuurlijk ogende uitstraling.

Deze kunsthaag brengt een symfonie van groentinten en texturen samen voor een visueel aantrekkelijk geheel. Het bladerdak is samengesteld uit de mooie Muisdoorn bladeren met puntige uiteinden. De bladen bootsen de natuurlijke groei na en zijn zorgvuldig gearrangeerd om een rijke, dichte structuur te vormen. Sommige bladeren pronken daarnaast met een helder lichtgroen, anderen met een diepere, bosrijke schakering, wat bijdraagt aan de diepte en complexiteit van de haag. De subtiele kleurovergangen en gedetailleerde nerfstructuren versterken de realistische illusie. Deze kunsthaag belichaamt de essentie van een levendige groene oase, onderhoudsvrij en altijd bloeiend, en is een meesterwerk van duurzaam design. Ideaal voor het toevoegen van een organisch element aan elke omgeving, brengt het de belofte van een eeuwigdurende lente.

 
 

 


buxus grof donker

tijdelijk uitverkocht

€ 11.50 per matje 50x50

94% dicht, 8 jaar kleurgarantie

De Buxus kunsthaag grof donker maakt deel uit van ons uitgebreide assortiment van Buxus kunsthagen. De grove Buxus kunsthaag is gemaakt van zeer hoogwaardige kunststoffen met een gepatenteerde Nano-UV-blocker©.

In dit weelderig tapijt van groen, ontvouwt zich een microkosmos van bladeren, elk met een eigen karakter. De blaadjes, klein en rond als pasgeslagen munten, schitteren in diverse tinten van smaragd en olijf, wat getuigt van een volop bloeiende haag. Ze liggen in overlappende lagen, als een zorgvuldig geweven mozaïek, waarbij de textuur varieert van fluweelzacht tot levendig kartelig. Elke bladnerf dient als een fijn vertakt netwerk, een levensader die het bladgroen van voeding voorziet. Dit levende wandtapijt vangt het oog en straalt de schoonheid van de plantenwereld uit.

TIJDELIJK UITVERKOCHT

 

 


japanse cypres

€ 14.00 per matje 50x50

99% dicht, 8 jaar kleurgarantie

De conifeer japanse cipres kunsthaag is speciaal ontworpen voor een vlakke muur, hek of schutting. Gemaakt van hoogwaardige kunststoffen en bijna niet van echt te onderscheiden. De fijne takjes zijn zeer gedetailleerd en maken de kunsthaag levensecht.

Conifeer Japanse cipres kunsthaag matten worden voor zowel binnen- als buiten toepast. Want door zijn veelzijdigheid en groene uitstraling kan de kunst Conifeer als decoratie maar ook voor zicht afscherming toegepast worden. De bladeren zijn voorzien van een natuurlijke nerf details en zijn  gemaakt van verschillende groen tinten en blad formaten. Het totaal geheel ziet er daarom erg realistisch uit.

 

 


laurier donker

€ 10.50 per matje 50x50

90% dicht, 8 jaar kleurgarantie

Door de speciale kleurencombinatie en de hoge kwaliteit van deze kunsthaag is de Laurier Prunus donker een populair product. De donkere Laurier kunsthaag is gemaakt van zeer hoogwaardige kunststoffen met een gepatenteerde Nano-UV-blocker©. 

De Laurier donker haag heeft een mooi slank blad met op de uiteinden van de bladeren een elegante licht groene vlek. Met een dichtheid van 90% is de Laurier donker een kunsthaag met redelijk wat doorkijk. Op een muur komt dit soort daarom erg goed tot zijn recht. Ook op een schutting zal deze nep haag heel mooi uitkomen. In de zon zullen de bladeren van gemiddeld vijf centimeter voor een natuurlijke schaduw zorgen. De bladeren zijn voorzien van een natuurlijke nerf, zijn gemaakt in verschillende formaten en zijn verschillenden tinten groen. Dit alles zorgt voor een heel realistisch aanzicht.

 

 


hulst bont

€ 11.00 per matje 50x50

90% dicht, 8 jaar kleurgarantie

De Kunsthaag Hulst bont trekt direct de aandacht met zijn unieke bladvormen en kleurrijk palet. Het vormt een prachtig decor tegen houten schuttingen of lichte stenen muren

De Kunsthaag Hulst bont trekt de aandacht met unieke bladvormen en kleuren, perfect als eyecatcher naast hout of steen. Duurzame kunststoffen garanderen een levendige uitstraling voor acht jaar. Dankzij de 90% dichtheid van de grote bladeren is deze Hulst ideaal voor privacy bij hekwerken, mits aan beide zijde gemonteerd. Donkergroene bladeren met een gele kartelrand zorgen voor een frisse, natuurlijke uitstraling in de zon. Fijn geaderde bladeren bootsen de authentieke hulst perfect na. In Nederland bekend als grootbladige bonte hulst (Ilex), onderdeel van de Aquifoliaceae familie. Met de Latijnse naam Ilex x altaclerensis ‘Golden King’, kenmerkt deze heester zich door rafelige bladeren met een gele rand. Het blad heeft gelijkenis met  Red Robin, maar onderscheidt zich met goudgele en groene kleuren.

 

 


Onze  kunsthagen zijn gemaakt van de best verkrijgbare materialen.

Kwaliteit is het belangrijkste om een zo realistisch mogelijke kunsthaag te krijgen en te behouden.
Naast een goede vorm en kleur van de bladeren is de toegepaste kunststof het meest belangrijke (Polyurethane afgekort PUR).

Onze kunsthagen worden gemaakt van nieuwe kunststof granulaat korrels en voorzien van speciale UV blokkers en stabilisatoren.
Deze combinatie zorgt ervoor dat u jaren lang plezier heeft van de kunsthaag, ook in de volle zon (+45 graden) of met ijskoud winter weer (-30 graden)

De kunsthaag is een hoogwaardig en onderhoudsvrij alternatief voor uw haag.

U heeft geen onderhoud meer, geen snoeiwerk en op-en-neer gerij naar het containerpark.
U kan de kunsthaag kopen om op een bestaand of nieuw hekwek te bevestigen of ze kan gebruikt worden om een muur te bedekken.
De kunsthaag voor buiten is vervaardigd op een paneel van 50×50 cm en is eenvoudig in elkaar te klikken en aan een bestaande afsluiting te bevestigen.

 Waar zijn onze kunsthagen voor geschikt?

 

 • Tuin en terras decoratie en afscherming van een doorkijk.

 • Woonkamer en kantoor inrichting met een rustgevende en natuurlijke uitstraling.

 • Receptie en ontvangstruimten meer sfeer creëren.

 • Dierenverblijf zoals in een volière en vogelverblijf, is gemakkelijk af te spoelen en te reinigen.

 • Vaste of tijdelijke evenementen en horeca inrichting, uitstekend geschikt voor thema feesten.

 • Natuurlijk groen afschermen van objecten in de natuur en park omgeving.

 • Dempen van geluid nabij een snelweg, ook als u last heeft van een geluid weerkaatsing via een stenen muur of gevel.

 • Bij stacaravan of camping waar u weinig onderhoud van uw tuin of haag wenst.

 • Foto of film set waar u het beeld tijdelijk wilt veranderen met een groene haag.

 • Opvallende kunstzinnige groene plant of blad opvulling van objecten zoals cijfers, letters, teksten, logo of figuren.

 • Originele onderhoudsvrije gevel bekleding te bevestigen op een stenen, houten of metalen muur of wand.

 • Kunsthaag van elke gewenste breedte, hoogte en lengte op een houten of metalen frame.

 

 

           Minimale bestelling is 12 matjes 50x50, anders krijgt u 10 euro behandelingskosten.

levertijd indien op voorraad 3 tot 5 werkdagen